«Зоря» з боєм залишила Лігу Європи
Спорт

«Зоря» з боєм залишила Лігу Європи

28 серпня 2015, 02:42
0
0
Сподобалось?
0

На жаль, уже другий рік поспіль напрочуд симпатична команда Юрія Вернидуба зупинилася за крок до групового етапу Ліги Європи. Відіграти мінімальну поразку 0:1 у київському матчі «Зоря» у Варшаві не змогла.

«Легія» – «Зоря» – 3:2

Голи: 1:0 – Жезнічак (15), 1:1 – Хомченовський (38), 2:1 – Гільєрме (62), 2:2 – Малиновський (65), 3:2 – Дуда (90+4 – з пенальті).

«Легія»: 12. Куцьяк, 2. Паздан (Левчук, 7), 3. Йодловец, 17. Бжискі, 19. Берешиньски, 25. Жезнічак, 6. Гільєрме, 37. Фурман, 11. Ніколич (Дуда, 67), 18. Кухарчик, 99. Прийович (Сагановський, 90+2).

«Зоря»: 30. Шевченко, 5. Гордієнко, 99. Пилявський (Чечер, 85), 3. Сіваков, 6. Каменюка, 18. Малиновський, 21. Опанасенко, 22. Любенович (Ліпартія, 87), 34. Петряк, 37. Хомченовський (Будківський, 58), 20. Караваєв.

У варшавському матчі «Легія» підтвердила, що на даний момент має вищий клас за українську «Зорю». Але й луганчани вкотре довели, що мають неабиякий характер і до останніх секунд дарували українським уболівальникам інтригу та надію.

Зустріч у Варшаві для підопічних Юрія Вернидуба складалася непросто. Хоча гол конче потрібно було забивати луганчанам, першими дуже швидко відзначилися поляки. У господарів поля краще виходило завершення атак, тож увесь матч «Зорі» доводилося наздоганяти суперника. Та от пройти досить надійний захист «Легії» хлопцям Вернидуба ніяк не вдавалося. Свої шанси «Зоря» ледь не на сто відсотків використовувала під час стандартів. І Хомченовський у першому таймі, і Малиновський у другому зрівнювали рахунок прямими ударами зі штрафних. У заключній частині матчу, коли трималася нічия, «Зоря» спробувала піти ва-банк. Але сил українцям, щоб зробити диво, явно бракувало. А от прагматичні поляки цим скористалися. Уже у компенсований час господарі поля заробили 11-метровий, і Дуда поставив переможну крапку у матчі.  

https://www.youtube.com/watch?v=awypsNFwZMg


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися