У Луцьку створили новий бійцівський клуб, який вже встиг заявити про себе на змаганнях
Спорт

У Луцьку створили новий бійцівський клуб, який вже встиг заявити про себе на змаганнях

16 листопада 2015, 22:07
0
2
Сподобалось?
2

Восени цього року у Луцьку побачила світ громадська організація «Волинський регіональний клуб бойових мистецтв «Прайд», який існує завдяки добровільним членським внескам батьків юних спортсменів. Колектив молодих тренерів та спортсменів, які неодноразово заявляли про себе на всеукраїнській та міжнародній арені змагань з рукопашного бою, універсального бою, бойового самбо, козацького двобою та змішаних єдиноборств ММА, вирішили реалізувати свій потенціал.

Першим великим успіхом «Прайду» стала організація поїздки та виступ у складі збірної команди Волинської області у міждержавному турнірі з рукопашного бою пам’яті Дмитра Гвішиані (7-8 листопада, Республіка Білорусь, Брест). У турнірі взяли участь представники Росії, України, Білорусії, Казахстану та Узбекистану. Волиняни спромоглися вибороти бронзову нагороду (Назарій Пилипчук – ВОСК «Магістр»), золото (Олексій Альберда та Владислав Толосюк – обидва спортсмени ВРКБМ «Прайд»). Також слід відзначити успішний виступ бійця спецпідрозділу «Альфа» у складі збірної, який виборов дві золоті нагороди для команди у вагових категоріях:  – 100 кг та у абсолютній ваговій категорії.

Вдало дебютувавши на міжнародному рівні, бійці ВРКБМ «Прайд» вирішили позмагатися на чемпіонаті України з фрі-файту (13-15 листопада, Кіровоград). Не дивлячись на вкрай суб’єктивні дискваліфікації та попередження від суддів, пов’язані із перевищенням контакту, наші спортсмени спромоглися вибороти бронзову нагороду (Олег Шрамко) та два срібла (Максим Петрощук та Назар Ковальчук). Здавалося, хтось навмисне не дає забрати золото на Волинь і представити Україну на чемпіонаті світу в Азербайджані.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися