ФК «Волинь» не поїде на гру першого туру з «Іллічівцем»
Спорт

ФК «Волинь» не поїде на гру першого туру з «Іллічівцем»

17 липня 2014, 18:08
0
0
Сподобалось?
0

На такий крок луцький клуб піде, якщо матч не перенесуть з Маріуполя у більш безпечний регіон.

16 липня ФК «Волинь», дбаючи про безпеку гравців та вболівальників команди, зважаючи на ситуацію, що склалася у східних регіонах України, звернувся із відповідними листами до керівництва «Іллічівця» та Прем'єр-ліги. Зважаючи на реальну загрозу життю та здоров'ю делегації клубу, «Волинь» повідомила про неможливість проведення матчу 1 туру чемпіонату України 2014-2015 рр. «Іллічівець» - «Волинь» у Маріуполі. Було запропоновано провести гру на нейтральному полі або безкоштовно для маріупольської команди на стадіоні «Авангард» у Луцьку. 

Але 17 липня ФК «Волинь» отримав листа від ФК «Іллічівець» про те, що матч 1-го туру «Іллічівець» - «Волинь» відбудеться 26 липня о 17.00 в Маріуполі. Реакції з Прем'єр-ліги на звернення клубу не було.

«Крім того, у ЗМІ з'явилася інформація про гарантування безпеки «маріупольською міліцією». Це також викликає у нас певну недовіру, адже ніхто не береться гарантувати безпеку під час подорожі до Маріуполя», - йдеться у заяві на сайті луцького клубу.

ФК «Волинь» сьогодні звернувся до президентів ФФУ Анатолія Конькова та УПЛ Віталія Данилова із вимогою провести матч в іншому місці. Позиція клубу: «Волинь» готова зіграти або на нейтральному полі, або ж безкоштовно надати для матчу свій стадіон «Авангард» у Луцьку. Якщо ж рішення про проведення матчу на стадіоні у Маріуполі буде підтверджене, «Волинь» завчасно інформує, що не прибуде на цей матч.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися