Київський міліціонер, який керував побиттям майданівців, «зосвітився» під час розгону мітингу на Манежній площі у Москві
Україна

Київський міліціонер, який керував побиттям майданівців, «зосвітився» під час розгону мітингу на Манежній площі у Москві

15 січня 2015, 11:38
0
0
Сподобалось?
0

Колишній заступник київської міліції полковник Петро Федчук помічений при розгоні протесту проти переслідування опозиціонера Навального на Манежній площі в Москві. На відео, яке наводиться нижче, видно обличчя Федчука серед поліцейських, що брали участь у придушенні протесту. Потім він відвертається і на спині його форми видно напис: «Поліція». Екс-заступника голови главку МВС Києва можна побачити на 8.40 хвилині відео.

https://www.youtube.com/watch?v=P17kbMAtDFg#t=520

Його погони вказують на те, що він служить в російській поліції у званні полковника. Свого колишнього начальника на відео упізнав один із співробітників київської міліції, повідомляє ТСН.
Петро Федчук і його начальник Валерій Коряк в квітні минулого року були оголошені Службою безпеки України у розшук. Вони підозрюються в незаконному перешкоджанні проведення мітингів із застосуванням фізичного насильства під час Євромайдану. Коряк і Федчук зникли з поля зору українських правоохоронців 5 березня минулого року. Нагадаємо, в грудні 2014 року в СБУ заявили, що Федчук прийняв російське громадянство.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися