Україна

Добровольчий український корпус «Правий сектор» увійде до лав Збройних сил?

26 березня 2015, 14:22
0
0
Сподобалось?
0

Добровольчим батальйонам наказали до 1 квітня залишити зону АТО або приєднатися до офіційних формувань. У добровольчому  українському корпусу «Правий сектор» заявили: «ПС» може увійти до лав Збройних сил лише цілим окремим підрозділом, а в Нацгвардію точно не вступатиме. Про це в коментарі заявив керівник інформслужби «Правого сектору» Артем Скоропадський.

За його словами, питання офіційного статусу ДУК порушується у переговорах із владою понад півроку. «Нам пропонують абсолютно неприйнятну річ: розпустити корпус і просто вступати рядовими членами в Збройні сили чи Нацгвардію. Ми готові бути підрозділом ЗСУ, але автономним, і підпорядковуватись (лідеру Дмитру – Ред.) Ярошу і командиру корпусу Андрію Стемпіцькому. Такі умови не задовольняють владу», – заявив Скоропадський.
«Ми не те що не хочемо кудись вступати принципово. Ситуація в тому, що ДУК, і це визнають навіть військові, ефективніший за армійські підрозділи чи Нацгвардію. Який сенс розформовувати таку велику бойову одиницю, щоб вливати її в ЗСУ?», – додав він.

Джерело: Високий Замок


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися