ЗСУ за добу знищили командний пункт та 9 повітряних суден окупантів
Україна

ЗСУ за добу знищили командний пункт та 9 повітряних суден окупантів

17 березня 2022, 09:22
0
0
Сподобалось?
0

У Генштабі опублікували ранкове зведення щодо війни в Україні станом на 6 ранку 17 березня.

Минулої доби українські захисники знищили командний пункт та підрозділи забезпечення 35-ї загальновійськової армії Східного військового округу ЗС РФ, втрати ворога уточнюються.

Зенітні ракетні війська Повітряних Сил та протиповітряної оборони Сухопутних військ Збройних Сил України знищили 2 винищувачі-бомбардувальники Су-34, 3 винищувачі Су-34СМ, 3 вертольоти та БПЛА оперативно-тактичного рівня. Інформація щодо типу ще одного збитого літака та загибелі льотчиків уточнюється.

"Ворог, не маючи успіху у проведенні наземної операції, продовжує завдавати ракетно-бомбових ударів по інфраструктурі та густонаселих районах українських міст. Російські окупанти продовжують підступно діяти і в інформаційному просторі - здійснюють кібератаки, фізично знищуюють ретранслятори телевізійних та радіосигналів, продовжують масову інформаційну компанію з метою дискредитації вищого військово-політичного керівництва України та Сил оборони", - повідомляють у Генштабі.

Окупаційні війська продовжують нести втрати. Мають великі проблеми з комплектуванням бойових підрозділів та підрозділів забезпечення. Особовий склад противника деморалізований, що призвело до збільшення кількості випадків дезертирства та відмовами військовослужбовців збройних сил російської федерації брати участь у війні на території України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися