«Смотрящий» за «Слугою народу» на Харківщині генерал-прикордонник втік до Росії
Україна

«Смотрящий» за «Слугою народу» на Харківщині генерал-прикордонник втік до Росії

24 березня 2022, 01:30
0
-1
Сподобалось?
-1

Член партії «Слуга народу» та один з кураторів партії у Харківській області Вадим Слюсарєв 18 лютого виїхав з України до Російської Федерації.

Про це свідчать дані бази російської прикордонної служби, які опинились у розпорядженні «Української правди».

Слюсарєв заїхав до Росії на авто через КПП «Нехотіївка». Метою зазначено «тимчасове проживання».

А 26 лютого на третій день після вторгнення Росії Слюсарєв став на облік, зазначивши заплановану дату виїзду 26.02.2022. Хоча в момент перетину кордону у базі зазначається період перебування до 10 березня.

Відповідно до даних, отриманих від українських прикордонників, Слюсарєв виїхав до Росії 18 лютого о 17:16 через ПП «Гоптівка» на автомобілі BMW разом з громадянином України Вадимом Беліченком. Беліченко на BMW повернувся на територію України за кілька хвилин – о 17:34.

Також, за даними прикордонної служби Російської Федерації, Слюсарєв відвідував країну у 2021, 2020 та 2019 роках.

У партії спростували, що Слюсарєв є членом політради. Вони пояснили, що Слюсарєва дійсно було обрано членом політради, але оскільки він не надав відповідний пакет документів, то фактично він не увійщов до керівного складу партії.

Після публікації новини УП, з офіційного сайту партії «Слуга народа» видалили сторінку, де Слюсарєв згадувався як член ради Харківської обласної партійної організації.

Вадим Слюсарєв – кадровий прикордонник, який отримав звання генерал-майора у 2011 році, за часів Януковича. Він був помічником народного депутата «Партії регіонів» Артема Пшонки. Це син генпрокурора Віктора Пшонка, який разом із батьком від 2014 року є втікачем. Слюсарєв внесений до бази «Миротворця» через незаконні поїздки до Криму до батьків, які начебто мають російські паспорти.

У червні 2020 року Слюсарєв увійшов до Харківської обласної організації партії «Слуга народу». У березні 2021 року Слюсарєв став одним із 73 членів політичної ради партії. Він впливав на формування виборчих списків у Харківській області. Згідно з даними «Чесно», у сфері впливу Слюсарєва знаходяться четверо діючих нардепів, обраних від «Слуги народу».

Президент Володимир Зеленський, зі свого боку, говорив, що знайомий зі Слюсарєвим, але не спілкується з ним.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися