«Від цинізму політиків на серці рана»: Паламар з «Азову»
Україна

«Від цинізму політиків на серці рана»: Паламар з «Азову»

10 травня 2022, 16:47
0
1
Сподобалось?
1

Заступник командира полку «Азов» Святослав Паламар зробив кілька неприємних заяв дій окремих політиків та представників вищого керівництва. Про це, та про ситуацію з обороною Маріуполя друг «Калина» розповів у досить відвертому інтерв’ю для української служби BBC.

Святослав Паламар обурився поведінкою представників влади, які вихваляються успішною операцією з евакуації цивільних з «Азовсталі». «Жодного слова про військових, які загинули. Жодного слова подяки військовим, які виконують тут обов’язки. Наголошую, вони тут не за для подяки. Але згадати їх хоча б потрібно! Розумієте?», – каже Паламар.

Також він згадав випадок кричущої образи від політика.

«Один із політиків під час перемовин сказав нашому командиру, котрий безпосередньо опікувався евакуацією: «Ви там якимось своїми справами займаєтеся, але не тим, чим потрібно». Уявляєте! Думаю, політик себе упізнає. Це надзвичайна образа Герою України, який керує обороною Маріуполя! Від таких слів рана на серці залишається. А ще рана на серці від того, коли (політики – ред.) кажуть, що «ми зробили все можливе». Ні, не зробили все можливе. Десятки тисяч людей загинули. Оце ціна повільних дій», – розповів Паламар.

Друг «Калина» розповів, що його підрозділ втратив сотні людей убитими і є понад 600 поранених. Окрім того він розповів, розмову з керівництвом держави у березні про вихід з міста. Владислав Паламар відзначив, що за тих умов вони уже не могли відійти, адже не мали права покинути поранених і загиблих

Також військовго обурюють постійні обіцянки політиків, які вони не виконують.

Якщо Україна та міжнародні організації так і не домовляться з Росією про припинення вогню та вихід українських бійців із міста, то тоді ймовірна їхня загибель, кажуть азовці.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися