Через масовану ракетну атаку 21 вересня знеструмлено 398 населених пунктів, – Укренерго
Україна

Через масовану ракетну атаку 21 вересня знеструмлено 398 населених пунктів, – Укренерго

21 вересня 2023, 12:41
0
0
Сподобалось?
0

Під час масованого ракетного удару по Україні росіяни вперше за останні шість місяців вдарили по енергетичній інфраструктурі західних та центральних областей. Енергетики заявили про проблеми з електропостачанням у п’ятьох регіонах.

«В четвер, 21 вересня, через наслідки першої за 6 місяців ворожої атаки, є пошкодження енергооб’єктів в західному та центральному регіонах. Через наслідки атаки були часткові знеструмлення в Рівненській, Житомирській, Київській, Дніпропетровській, Харківській областях. Триває відновлення живлення споживачів», – повідомив оператор української енергосистеми «Укренерго».

Там уточнили, що через пошкодження енергетичних об’єктів частково були знеструмлені споживачі у Рівненській та Житомирській областях, однак роботу магістральних мереж у цих регіонах відновили, триває заживлення побутових споживачів в мережах обленерго.

Також під час атаки зазнали пошкоджень мережі обленерго в Дніпропетровській, Київській, Харківській областях. Аварійно-відновлювальні роботи почались одразу після відбою тривоги. Загалом станом на ранок четверга внаслідок бойових дій та з інших причин без світла були 398 населених пунктів.

Водночас «Укренерго» вважає, що зараз зарано робити висновки щодо початку нової терористичної кампанії проти цивільної інфраструктури. Також у компанії закликали користуватися лише перевіреними джерелами інформації.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися