Священник Іван Теремко, який вже 22 роки живе без ніг, підтримав героя на протезах
Україна

Священник Іван Теремко, який вже 22 роки живе без ніг, підтримав героя на протезах

11 січня, 11:23
0
0
Сподобалось?
0

Український священник Іван Теремко, який вже 22 роки живе з протезами, став символом непохитної волі та підтримки для військового Володимира Бойчука.

 Отець Іван, служитель храму Архістратига Михаїла у селі Глушків, відвідав Володимира, щоб передати йому Йорданську воду та поділитися власним досвідом життя на протезах.

Володимир Бойчук, який втратив кінцівки на війні, нині проходить реабілітацію та вчиться ходити з новими протезами. Його історія та зустріч з отцем Іваном, який сам є прикладом незламності, надихає та демонструє, що навіть після втрати можна продовжувати повноцінне життя.

Відвідав з Йорданською водою (9 січня 2024 року – 24 Канал) оселю воїна Володимира Бойчука. Та поділився досвідом, як 22 роки служу на парафії на двох протезах. Попереду у Володимира тяжка праця і витримка. Він справиться!

– написав Іван Теремко.

Спільнота у соціальних мережах відгукнулася на цю зворушливу історію численними коментарями підтримки та захоплення. Люди висловлюють свою повагу та вдячність священнику за його благородний вчинок і надихаючий приклад.

"Благородний вчинок зі сторони Отця Івана", "Отець Іван! Ви просто молодець", "Завжди захоплювалася, отче, Вашою силою волі, любов'ю до життя і людей",

– йшлося під постом.

Історія священника Івана Теремка та Володимира Бойчука є свідченням непереможного духу українського народу, який знаходить сили підтримувати один одного навіть у найскладніші часи.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися