Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря
Україна

Котлети з грибів — що може бути смачніше: рецепт від шеф-кухаря

19 квітня, 12:45
0
0
Сподобалось?
0

Страви з грибами можна їсти всім — веганам, під час посту, кожного дня просто тому, що це смачно. А котлети з печериць, які мають нейтральний смак, ще й можна урізноманітнити різними спеціями за власними уподобаннями. Тому чому б не приготувати грибні котлети! Пропонуємо смачний рецепт грибних котлет від Євгена Клопотенка.

Інгредієнти для приготування котлет

  • печериці — 500 г,
  • цибулина — одна середнього розміру,
  • морква — одна середнього розміру,
  • олія — 5 ст.л.,
  • сіль — пів чайної ложки,
  • часник — 2 зубчики,
  • сухарі — 100 г

Приготування грибних котлет

Помийте печериці та розріжте начетверо.

Цибулину та морквину очистьте та наріжте середніми кубиками, зубчики часнику подрібніть.

Посмажте гриби 5 хвилин на пательні з 2 ст.л. олії, на середньому вогні. Додайте до грибів цибулю й моркву та смажте разом іще 3-4 хвилини. Посоліть гриби з цибулею та дайте суміші трішки охолонути.

Перебийте блендером суміш до консистенції однорідного фаршу.

Додайте 70 г панірувальних сухарів та подрібнений часник. Перемішайте суміш і дайте їй постояти 15 хвилин.

Сформуйте котлети, обваляйте їх з усіх боків у 30 г панірувальних сухарів.

Посмажте котлети на розігрітій пательні на середньому вогні по 2-3 хвилини з кожного боку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися