Вітамінний, легкий, корисний та дуже смачний густий соус, в основі якого головним інгредієнтом є черемша.
Він ідеально підійде до запеченої картоплі, пасти, м'яса та риби. Готовий соус зберігається у холодильнику до двох тижнів. Для цього щільно закрийте його в скляній баночці з невеликою кількістю оливкової або соняшникової олії на поверхні.
Інгредієнти
- Черемша пучок
- базилік свіжий
- петрушка пара гілочок
- зелена цибуля 5 пір'їн
- волоські горіхи 80 г
- оливкова олія 80 г
- сік лимона 1,5 ст. л.
- перець чорний мелений
- сіль
Приготування:
Зелень вимийте, обсушіть і дрібно наріжте. Волоські горіхи дрібно порубайте ножем.
Покладіть всі інгредієнти в блендер. Додайте оливкову олію, сік лимона, перець та сіль. Збийте до однорідної маси. Викладіть у скляний посуд і закрийте кришкою.
Поради:
Якщо соус сильно густий, додайте трохи води.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!