Відбивні з курячого філе – всіма улюблена страва. Ідеально підійдуть для обіду чи до святкового столу. Підготуйте відбивні та обсмажте їх у клярі. Запечіть під "шубою" з ароматними грибами і сирною скоринкою.
Інгредієнти
- філе куряче 800 г
- яйце 2 шт.
- борошно 100 г
- сир пармезан 150 г
- вершки 15-20% 150 мл
- печериці 300 г
- цибуля ріпчаста 1 шт.
- горіх мускатний щіпка
- перець чорний мелений
- сіль
- олія
Куряче філе наріжте на шматки завширшки близько одного сантиметра. Відбийте через харчову плівку кухонним молоточком з обох боків. Посоліть і поперчіть. Кожне філе обваляйте в муці, потім – у збитому яйці. Обсмажте на розпеченій сковороді з олією до золотавого кольору.
Печериці та цибулю очистьте і промийте. Гриби наріжте пластинами, а цибулю – півкільцями. Обсмажте на олії до готовності. Додайте сіль і мускатний горіх. Перемішайте. Влийте вершки і тушкуйте до загусання.
Сир натріть на великій тертці.
Викладіть обсмажені курячі відбивні на деко, застелене пергаментом, зверху розподіліть обсмажені гриби та посипте сиром.
Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.
Поради:
Сир можна використовувати будь-який.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!