Рецепт курячих відбивних під грибною шубою
Україна

Рецепт курячих відбивних під грибною шубою

11 квітня, 12:02
0
0
Сподобалось?
0

Відбивні з курячого філе – всіма улюблена страва. Ідеально підійдуть для обіду чи до святкового столу. Підготуйте відбивні та обсмажте їх у клярі. Запечіть під "шубою" з ароматними грибами і сирною скоринкою.

Інгредієнти

  • філе куряче 800 г
  • яйце 2 шт.
  • борошно 100 г
  • сир пармезан 150 г
  • вершки 15-20% 150 мл
  • печериці 300 г
  • цибуля ріпчаста 1 шт.
  • горіх мускатний щіпка
  • перець чорний мелений
  • сіль
  • олія

Куряче філе наріжте на шматки завширшки близько одного сантиметра. Відбийте через харчову плівку кухонним молоточком з обох боків. Посоліть і поперчіть. Кожне філе обваляйте в муці, потім – у збитому яйці. Обсмажте на розпеченій сковороді з олією до золотавого кольору.

Печериці та цибулю очистьте і промийте. Гриби наріжте пластинами, а цибулю – півкільцями. Обсмажте на олії до готовності. Додайте сіль і мускатний горіх. Перемішайте. Влийте вершки і тушкуйте до загусання.

Сир натріть на великій тертці.

Викладіть обсмажені курячі відбивні на деко, застелене пергаментом, зверху розподіліть обсмажені гриби та посипте сиром.

Випікайте в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці 10 хвилин.

Поради:

Сир можна використовувати будь-який.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися