Вологий шоколадно-банановий хліб: смачний та простий рецепт
Україна

Вологий шоколадно-банановий хліб: смачний та простий рецепт

27 березня, 12:48
0
0
Сподобалось?
0

Це ідеальне поєднання солодкого банану та ароматного шоколаду буде чудовим додатком до вашого сніданку або перекусу.

Інгредієнти

  • Борошно 250 г
  • Цукор 220 г
  • Розпушувач 2 ч. л.
  • Харчова сода 1 ч. л.
  • Сіль 1/4 ч. л.
  • Кориця 1/2 ч. л.
  • Йогурт 240 г
  • Бананове пюре 230 г
  • Олія 120 мл
  • Темний шоколад 80 г

Змішайте йогурт, бананове пюре, олію та цукор в одній мисці та перемішайте, поки цукор не розчиниться.

Додайте всі сухі інгредієнти до рідких, перемішайте до повного з’єднання. Останнім кроком буде посипання шоколадною стружкою.

Злегка змастіть форму для випікання діаметром 8 дюймів і вистеліть пергаментом. Налийте тісто на сковороду і проведіть ножем приблизно на 1/4 дюйма в середину тіста від кінця сковороди до іншого кінця та випікайте за 180°C протягом 30-35 хвилин або довше, якщо потрібно.

Дайте хлібу охолонути у формі для випікання протягом 30 хвилин, потім обережно вийміть і дайте йому охолонути на решітці. Для досягнення найкращих результатів зберігайте буханець у герметичному контейнері або загорніть його у плівку.

Рецепт вологого шоколадно-бананового хліба – це ідеальний спосіб використати стиглі банани та насолодитися чудовим смаком. Не гайте часу і спробуйте його вже сьогодні.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися