Це ідеальне поєднання солодкого банану та ароматного шоколаду буде чудовим додатком до вашого сніданку або перекусу.
Інгредієнти
- Борошно 250 г
- Цукор 220 г
- Розпушувач 2 ч. л.
- Харчова сода 1 ч. л.
- Сіль 1/4 ч. л.
- Кориця 1/2 ч. л.
- Йогурт 240 г
- Бананове пюре 230 г
- Олія 120 мл
- Темний шоколад 80 г
Змішайте йогурт, бананове пюре, олію та цукор в одній мисці та перемішайте, поки цукор не розчиниться.
Додайте всі сухі інгредієнти до рідких, перемішайте до повного з’єднання. Останнім кроком буде посипання шоколадною стружкою.
Злегка змастіть форму для випікання діаметром 8 дюймів і вистеліть пергаментом. Налийте тісто на сковороду і проведіть ножем приблизно на 1/4 дюйма в середину тіста від кінця сковороди до іншого кінця та випікайте за 180°C протягом 30-35 хвилин або довше, якщо потрібно.
Дайте хлібу охолонути у формі для випікання протягом 30 хвилин, потім обережно вийміть і дайте йому охолонути на решітці. Для досягнення найкращих результатів зберігайте буханець у герметичному контейнері або загорніть його у плівку.
Рецепт вологого шоколадно-бананового хліба – це ідеальний спосіб використати стиглі банани та насолодитися чудовим смаком. Не гайте часу і спробуйте його вже сьогодні.
Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!