Колона бронетехніки збройних сил РФ намагалася прорватися у напрямку Маріуполя
Україна

Колона бронетехніки збройних сил РФ намагалася прорватися у напрямку Маріуполя

25 серпня 2014, 23:54
2
2
Сподобалось?
2

Протягом двох попередніх діб артилерія військ Російської Федерації обстрілювала позиції українських прикордонників у в населеному пункті Новоазовськ. Як виявилося, така артпідготовка була недаремна. 25 серпня вранці відбувся прорив Державного кордону України змішаної колони бронетехніки збройних сил РФ в районі пунктів Щербак-Новоазовськ. Прикордонники вступили у нерівний бій, внаслідок чого пересування колони було зупинено на напрямку Щербак-Маркіно. Перегрупувавшись противник знову пішов на прорив.

Як повідомили у прес-центрі АТО, по колоні були завдані високоточні удари артилерії та армійської авіації. В основному колона складалася з БМД, дванадцять з яких було знищено після першого ж удару північніше Новоазовська. Підтверджено знищення кількох танків силами Національної гвардії. Решта вдалися до втечі у напрямку населеного пункту Тельманово.
8 полонених десантників збройних сил РФ почали давати свідчення. Як стало відомо після спілкування з родиною одних з них, родичі переконані, що їхні чоловіки та діти перебувають на навчаннях у Дагестані.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • Дончанка
    Дончанка

    Побольше бы уничтожали эту Путлеровскую нечисть пришедшую на территорию Украины с войной ,убивать и грабить мирное население Донбасса.Смерть рашинским фашистам!Смерть террористу Путлеру!Смерть ТерроОтброссии!!!!Смерть яроссейской Педерации!Слава Украине!Героям Слава!

    26 серпня 2014, 00:32
    Відповісти
  • Павло
    Павло

    А може, прийшов час задуматися - кому ця війна потрібна? Чи потрібен був такий майдан, що майже зруйнував Україну? Впевнений - розбиту тарілку не склеїти - ніколи не буде вона новою.....

    28 серпня 2014, 11:01
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися