В російській армії може бути бунт — припинення вогню хочуть використати лише для відпочинку солдатів
Україна

В російській армії може бути бунт — припинення вогню хочуть використати лише для відпочинку солдатів

4 вересня 2014, 16:53
0
0
Сподобалось?
0

Як відомо, президент Росії Владімір Путін запропонував власний план врегулювання конфлікту на сході України. Попри те, що Росія заперечує свою причетність до збройного протистояння на Донбасі, російський керівник каже, що накреслив сім пунктів плану з перемир'я і виголосив їх, перебуваючи з візитом у Монголії.

«Сторони протистояння повинні негайно узгодити і здійснити такі кроки: перше, припинити активні наступальні операції збройних сил ополчення південного сходу України у донецькому та луганському напрямку. Друге, відвести збройні підрозділи силових структур України, що виключають можливість обстрілу населених пунктів», - каже Владімір Путін.

Натомість, використовуючи свої джерела, журналістка Єкатерина Сергацкова окреслила справжні цілі, які може переслідувати Путін своїми ініціативами.

«Припинення вогню: дружини і матері російських солдатів в істериці дзвонять журналістам і просять передати, що солдатів повернули в Ростовську область з Луганської і сказали, що ті відпочинуть, а потім знову поїдуть воювати в Україні. Більшість солдатів бунтують і відмовляються їхати, тому що на війну не підписувалися. Схоже, скоро багато в Росії дещо зрозуміють», - написала Сєргацкова у Фейсбук.

Також відомо, що спікери ЛНР і ДНР відкидають можливість припинення вогню, допоки силовики не залишать Донбас, навіть ті регіони, де раніше не було ні бойових дій, ні представництв терористичних сепаратистських організацій. Отож українським військовим не дадуть навіть і відпочити.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися