На Донеччині у ДТП з вини військових загинула 8-річна дівчинка, сепаратисти спробували використати момент для організації заворушень
Регіони

На Донеччині у ДТП з вини військових загинула 8-річна дівчинка, сепаратисти спробували використати момент для організації заворушень

16 березня 2015, 23:28
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні о 14.42 у Костянтинівці Донецької області сталася жахлива автопригода. Броньований артилерійський гусеничний тягач під керування військовослужбовців наїхав на матір з двома дітьми. 8-річна дівчинка померла. Мама з меншою дитиною доставлені в лікарню.

За словами начальника ГУМВС України в Донецькій області В’ячеслава Аброськіна, винуватці ДТП – двоє військовослужбовців – затримані і передані до військової прокуратури. Проводяться всі необхідні слідчі дії з метою документування вказаного злочину.

«Злочинці понесуть покарання, ким би вони не були», – наголосив В’ячеслав Аброськін.

Натомість справедливий гнів людей, які зібралися на місці події, одразу ж спробували використати провокатори, що розхитати ситуацію у місті, яке є базовим для цілого ряду військових формувань, які воюють на Донецькому і Горлівському напрямках. Так ідею початку заворушень підхопили сепаратистські сайти. Машини збройних сил, які проїжджали повз місце аварії, закидали камінням. Пізніше почали виникати локальні сутички з правоохоронцями. Зокрема невідомі перевернули машину ДАІ.

За інформацією журналіста Олексія Мацуки, «100 пацанів підпалили шини біля гуртожитка, де живуть українські військові та розбили скло».

На місце оперативно виїхав заступник голови Донецької ОДА Михайло Сливка. Керівник міліції Донеччинизапевнив, що міліція починає брати під контроль ситуацію в місті. Встановлений організатор заворушень. Тривають оперативно-розшукові заходи для його затримання.

https://www.youtube.com/watch?v=86Y7sb5SA90


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися