Знову обікрали рівненську міліцію
Рівненщина

Знову обікрали рівненську міліцію

18 квітня 2015, 19:29
0
0
Сподобалось?
0

Понад півмільйона гривень, які призначалися на зарплатню працівникам рівненської міліції, привласнила бухгалтер одного із підрозділів органів внутрішніх справ. Це встановила позапланова перевірка фінансово-господарської діяльності сектором внутрішнього аудиту УМВС України в Рівненській області. Про це повідомила прес-служба обласної міліції.

Крадіжки бухгалтер здійснювала протягом останніх чотирьох років - використовуючи службове становище вона підробляла фінансові документи, перераховувала на свій картковий рахунок частину зарплатні працівників підрозділу.

Відомості про це внесені до Єдиного обліку заяв і повідомлень про вчинені кримінальні правопорушення та інші події. Матеріали перевірки щодо протиправних дій бухгалтера скеровані до прокуратури Рівненської області для вирішення питання про відкриття кримінального провадження за ознаками злочину, передбаченого статтею 191 Кримінального кодексу України (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем).

Нагадаємо, що кілька місяців тому в рівненському обласному управління МВС невідомі досі особи викрали з кабінету слідчого 130 кілограмів бурштину і 80 тисяч доларів США.

 

Джерело: http://press-centr.com/ua/news/Rivnensku-militsiyu-znovu-pohrabuvali-teper-sviy-zhe-bukhhalte

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися