Сергій РИЖЕНКО біля пораненого Сергія ПЕЧОНЧИКА
Рівненщина

Дружину пораненого бійця з Рівненщини шукала вся Україна

18 грудня 2022, 16:21
0
-1
Сподобалось?
-1

Минулого тижня українців просто до щему у серці, до сліз вразило звернення гендиректора лікарні імені Мечникова, що у Дніпрі, Сергія Риженка. Він попросив допомогти розшукати дружину пораненого бійця. «Я тільки хочу почути її голос», – просив чоловік, якого лікарі буквально повернули з того світу.

У Дніпровську лікарню щодня доставляють десятки важко поранених бійців. Але історія Сергія пройняла всіх. Його доставили у стані коми. Воїн під час боїв отримав дуже важкі травми: наразі бачить лише світло, ліву кисть довелося ампутувати. Коли запитали, що хоче, ледве прошепотів: почути голос коханої дружини Наталі. Але тут виникла проблема. Медики знали імʼя воїна і те, що він з Рівненщини. Все. Телефони і документи було знищено під час вибуху. А поранення стерло з памʼяті всі номери, які все життя міг і серед ночі назвати. «Він в серці зберігає надію зустрічі, боячись виглядати інвалідом», – написав Сергій Риженко.

Після того, як волонтери розповсюдили звернення та фото по соцмережах, дуже швидко одна із землячок впізнала чоловіка. Це Сергій Печончик із Володимирця Вараського району. Йому 33 роки. Вдома дружина місця собі не знаходила, адже коханий декілька днів на звʼязок не виходив. У перші миті щиро зізналася колегам журналістам, що мало не зомліла він такої новини. Зателефонувала у Дніпро, порозмовляла з лікарями, Сергієм. Він одразу впізнав її по голосу. Щодня тепер дякують Богу за його спасіння батьки Сергія. З ним поруч сестра.   

Наталя ж поки залишається вдома з малесеньким синочком Владиславом. Йому було всього два з половиною місяці, коли тато пішов до війська. А чоловік так хотів проводити з малюком якомога більше часу…Адже народження первістка пара чекала довгі вісім років. Цей рік, 2022,  обіцяв бути найщасливішим у родині Печончиків. Якби не клята війна! Бажаємо Сергію одужання, а Наталі сил і терпіння пройти складне випробування. З Божою поміччю їм все вдасться. Адже кохання перемагає всі біди.

Наталка СЛЮСАР


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися