Так виглядав будинок ще навесні цього року
Волинь

На Світязі розібрали одну з віл бази Калетників, яку неофіційно охороняє «Правий сектор»

9 листопада 2014, 09:30
10
1
Сподобалось?
1

У комплексі відпочинку на урочищі Гряда, який пов'язують із родиною екс-керівника Державної митної служби та нардепа-комуніста Ігоря Калетника, розібрали один із будинків, який раніше спорудили із елітного фінського дерев'яного брусу Honka.

Свідком того, що від одного із 6 будинків «волинського Межигір'я»  залишився лише фундамент, став журналіст «Громадського.Волинь».

Мова про комплекс із 6 будинків, вертолітного майданчика та допоміжних споруд, що займає площу близько 1 гектара. Будинки оформлені на підставних осіб з Херсона, Одеської області, Донецька та Маріуполя, а також підприємство «Грін Віллас», що зареєстроване у Києві. Його засновник - Наталія Чайковська.

Також вона - заступник голови правління в інвестиційній групі компаній «Фінанси. Інвестиції. Менеджмент» (FIM), яка зареєстрована у столиці за тією ж адресою, що і «Грін Віллас», також працює у сфері нерухомості. Генеральним директором і співзасновником «FIM» раніше була двоюрідна сестра Ігоря Калетника Оксана Калетник.

Про те, що будівництвом комплексу займалося підприємство дружини екс-керівника Ягодинської митниці Романа Микитюка, у 2014 році заявляв сам Микитюк. Проте, хто був замовником, він повідомити не захотів.

Нині ж охороною комплексу неофіційно займаються активісти Добровольчого українського корпусу «Правого сектору». Однак 7 листопада працівник служби догляду за будинками повідомив, що бійців на території комплексу нібито немає. Раніше у «Правому секторі», за словами очільника обласного осередку Павла Данильчука, планували облаштувати центр для реабілітації бійців АТО. Проте ніяких зрушень у цьому напрямку не було, адже будинки перебувають у приватній власності.

Так тепер виглядає місце. де був розташований будинок з елітної деревини.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • іван
    іван

    одні крали, другі лебедів стріляють , будинки ламають. май дан дав волю дибілам які під патріотичними гаслами втілюють в життя ідеї своєї хворої уяви. а після вас ще будуть жити ваші діти , що їм залишиться, голих фундаментв зараз вистачає на сході ukraine the best?!?!?!?!?!?!?!?

    9 листопада 2014, 13:32
    Відповісти
  • Ксенія
    Ксенія

    По-перше, це все здогадки чий саме той маєток,офіційних доказів немає,а по-друге, навіщо було трощити таку будівлю і куди подівались дорогоцінні матеріали?Краще б справді зробили центр реабілітації учасників АТО!

    10 листопада 2014, 11:57
    Відповісти
  • Анна К.
    Анна К.

    Розломали, показали,,,,,,,, собі накрали, таку дурню набридло вже читати. Не нажитки людей на теперішній час головна проблема у країні, і не потрібно нам затуляти очі всілякою дурничкою, відводячи від головної проблеми, яку ніхто, видно, і незбирається вирішувати.

    10 листопада 2014, 12:21
    Відповісти
  • сергій іванович
    сергій іванович

    хтось вкрав? чи може у когось є судове рішення що з цим робити? Хтось собі пригледів

    10 листопада 2014, 12:52
    Відповісти
  • Сергій
    Сергій

    Одним словом в країні зараз "махновщина"! Що не день то гірше, а ця дебилоїдна влада продовжує херньою маятись!!!

    10 листопада 2014, 12:59
    Відповісти
  • Марія
    Марія

    Схоже, що Європа зробить усе, аби нас навіть близько не підпускати до себе. В українців ніколи, напевне, не зникне бажання вкрасти, продати, відібрати булаву.

    10 листопада 2014, 22:36
    Відповісти
  • Меланія
    Меланія

    Думаю, навряд чи допустили когось і з старих власників своє забрати, а от чи з нових хтось не "прихватизував". От так питання для роздуму?

    13 листопада 2014, 16:28
    Відповісти
  • Станислава
    Станислава

    Печалька....люди стоили, а в результате отборную древесину разобрали на дрова....либо же местный провластный авторитет перетащил на строительство своего домика

    13 листопада 2014, 23:18
    Відповісти
  • Maryna
    Maryna

    Да уж... Не смогли законным путем отобрать у владельцев землю, потому что ничего не доказали. так решили хотя бы разобрать элитные материалы... ну и власть сейчас...

    22 листопада 2014, 14:51
    Відповісти
  • Женя
    Женя

    Дійсно, в країні йде війна....а тут з будинками не можуть кінці звести

    26 листопада 2014, 11:45
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися