У Луцькому басейні встановили ялинку на воді
Волинь

У Луцькому басейні встановили ялинку на воді

5 січня 2015, 10:16
0
0
Сподобалось?
0

За доброю традицією в басейні Луцької КДЮСШ №1 красуня-ялинка та Дід Мороз збирають юних спортсменів для участі в спортивно-розважальному святі «Ялинка на воді», яке завершує спортивний рік і підводить підсумки у позашкільній установі.

Понад 90 учасників вийшли на старт нестандартних, захоплюючих водних конкурсів та розваг, які проходили на блакитних доріжках плавального басейну. Розпочалися змагання святковим запалюванням красуні ялинки, яка була символом змагань юних плавців і вітанням головного судді - Діда Мороза, який завітав до юних спортсменів.

Новорічне свято проходило в двох вікових категоріях - малюки та дорослі. У веселих естафетах з дошками, м'ячами, повітряними кульками, надувними кругами, учасники боролися за призи, які приготував для них Дід Мороз.

За результатами новорічних водяних перегонів переможцем стала команда «Дельфіни» (капітан Роман Жовтобрух).

По закінченні свята відбулась новорічна феєрія на воді та урочисте вручення подарунків. Всі учасники свята, з рук Діда Мороза, отримали солодкі подарунки, а переможці - призи. Також він побажав юним спортсменам нових спортивних досягнень у 2015 році.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися