Визначилися з кандидатурою директора Луцького КХП № 2
Волинь

Визначилися з кандидатурою директора Луцького КХП № 2

2 лютого 2015, 10:03
0
0
Сподобалось?
0

Ситуація на ДП «Луцький КХП № 2» залишається непростою, попри те що борги погасили ще наприкінці минулого року. Аби витягнути з ями проблем стратегічне для області підприємство, котре входить до української п’ятірки найпотужніших відповідного профілю, виконавча влада області напрацювала механізм подальших дій. Один із основних кроків – призначення керівника із новим баченням подальшого розвитку комбінату. У результаті визначилися із трьома пропозиціями. Нині ж відомо, що на посаду директор ДП «Луцьке КХП №2» пропонують призначити Вадима Гранюка. Лист із офіційною пропозицією щодо кандидатури спрямували Міністрові аграрної політики та продовольства України Олексієві Павленку.

Вадим Гранюк, будучи комерційним директором ТОВ «Волиньторгхліб», очолює проект, профінансований ЄБРР, щодо оптимізації бізнес- та технологічних процесів підприємства.

Претендент на крісло директора комбінату наголошує: «Поточний стан справ на ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів № 2» змушує діяти максимально оперативно. Відсутність належного завантаження переробних та складських потужностей одночасно з незадовільним фінансово-господарським станом робить перспективу подальшого снування підприємства доволі невизначеною. Зникнення одного з найпотужніших в регіоні учасників ринку продуктів переробки та зберігання зернових призведе до погіршення конкурентного середовища, що негативно відобразиться на ціновій кон’юнктурі даного ринку, а також на вартості продуктів, що мають соціальне значення».

Окрім вище озвучених завдань ймовірний директор підприємства також хоче за посередництвом Феміди розібратися із сумнівними зобов’язаннями підприємства.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися