Волинські рятувальники розказали школярам про бомби
Волинь

Волинські рятувальники розказали школярам про бомби

2 лютого 2015, 12:26
0
0
Сподобалось?
0

На базі Управління ДСНС України у Волинській області рятувальники провели незвичайний урок для дітей. Розпочала його начальник відділу інформацій та комунікацій з громадськістю УДСНС в області Ірина Варварук. Вона розповіла школярам ази безпеки життєдіяльності, нагадала правила поводження з електропобутовими приладами та діям на випадок пожежі, при використанні обігрівальних виробів, правила поведінки на льоду. Та особливу увагу звернула на правила поведінки під час знаходження вибухонебезпечних предметів. Тему продовжили справжні сапери – працівники групи піротехнічних робіт. Вони наочно продемонстрували макети вибухонебезпечних предметів, які ще й досі «виштовхує» волинська земля з часів проведення минулих воєн. Заступник начальника групи піротехнічних робіт УДСНС України у Волинській області Олег Тарасюк детально зупинився на кожному боєприпасі, розповів про їх дальність ураження та роз’яснив дітям правила поведінки у випадку їх виявлення.

На цьому навчальний урок у рятувальників не закінчився.На фасаді пожежно-рятувальної частини школярі мали змогу побачити спеціальний автомобіль першої допомоги «АПД-2» 1-ї державної пожежно-рятувальної частини міста Луцька, а також ознайомитися зі спеціальним обладнанням та самостійно подати воду для гасіння умовної пожежі.

Вихованці загальноосвітнього закладу №23 Луцька подякували рятувальникам за незвичайний урок та пообіцяли дотримуватись правил та вмінь, які опанували під час спілкування з представниками Служби порятунку «101».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися