Малоомелянівський масив Луцька також дочекався своєї каналізації
Волинь

Малоомелянівський масив Луцька також дочекався своєї каналізації

14 лютого 2015, 16:01
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні Луцький міський голова Микола Романюк зустрівся з жителями Малоомелянівського масиву і обговорив питання будівництва господарсько-побутової каналізації.  Детальніше зі схемою мережі на вулицях Лисенка, Сєченова, Тарасова, Степова, Колгоспна, Володимирська жителів мікрорайону познайомив директор Волинського філіалу НДІ «Проектреконструкція» Анатолій Доротій.

Проектна документація на центральний водогін – готова, проведено тендер, згідно з яким виконуватиме роботи ТОВ «Шинака-Україна». Спеціалісти запевняли, що при введені в експлуатацію господарсько-побутової каналізації відбудеться і часткове зниження рівня ґрунтових вод на Малоомелянівському масиві. 
У міському бюджеті цього року на виконання робіт передбачені 2,5 мільйона гривень. Загальна вартість проекту – 8 мільйонів. Дофінансувати роботи планується за рахунок додаткових надходжень до міської казни. Цього року хіба що не встигнуть асфальтувати дороги, де будуть прокладені труби, але буде зроблена щебенева основа. Ремонт дорожнього покриття, де буде потрібно, завершить вже у наступному році.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися