Лучан кличуть на благодійний аукціон, на якому збиратимуть гроші на порятунок 2-річного хлопчика
Волинь

Лучан кличуть на благодійний аукціон, на якому збиратимуть гроші на порятунок 2-річного хлопчика

10 березня 2015, 11:50
0
0
Сподобалось?
0

Туристичний оператор «Райз АП», страхова компанія «Княжа» та мережа ресторанів «Базилік» ініціює благодійний аукціон «Молюсь за Тебе, Україно», під час якого планують зібрати кошти на лікування дворічного волинянина Солодухіна Вадима Петровича. У дворічного  хлопчика діагностували гострий мегакаріоцитарний лейкоз, він потребує негайної трансплантації кісткового мозку, повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради.

Вартість обстеження і лікування у білоруській державній медичній установі «Республіканський науково-практичний центр дитячої онкології, гематології та імунології» становить 170 тисяч доларів. Родина таких коштів не має, тому батьки просять усіх небайдужих допомогти.

Аукціон відбудеться 20 березня у ресторані «SHOW BASILIC» (вул. Словацького, 7). На заході виставлять на продаж творчі роботи професіоналів та аматорів (картини, вироби хенд-мейд та інші). Отримані кошти від аукціону організатори офіційно перекажуть для  Солодухіна Вадима (номер банківського рахунку 516 875 728 819 51 44).


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися