Фото з
Волинь

Поблизу Волновахи встановили пам’ятний знак розстріляним бійцям 51 ОМБР

15 березня 2015, 10:03
0
0
Сподобалось?
0

Делегація з Луцька на чолі з міським головою Миколою Романюком побувала у Волновасі Донецької області. Місія була дуже відповідальна. Поблизу цього містечка неподалік селища Благодатне 22 травня минулого року сталася жахлива трагедія – тут загинули 18 бійців 51 ОМБР з Володимира-Волинського. На місці, де бойовики Безлера розстріляли українських бійців, встановили пам’ятний знак. Волновахці облаштували майданчик та постамент, а волиняни привезли з Луцька височенного дубового хреста.

«Після траурного молебню та освячення хреста промовляли мер Луцька Микола Романюк та Народний депутат Дмитро Лубінець, мер Волновахи Сергій Демченко та інші офіційні особи. А дощ падав і падав на хрест, на палахкотюче-червоні троянди та переплетений жовто-блакитною стрічкою вінок пам'яті, наче небо проливало чисті сльози за невинними жертвами цієї безглуздої, нікому не потрібної агресії недолугого кремлівського політикана проти мирної, на той час доволі дружньо налаштованої держави...», - розповіла у «Фейсбук» про цю подію директор інформагентства AlfaPRESS Олена Мокренчук.

Наступного дня лучани зустрілися з волноваськими волонтерами і патріотами, які відстояли своє місто посеред розбурханого моря штучного сепаратизму, а також використали нагоду провідати бійців-волинян, які несуть службу на східних рубежах України.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися