Лучани передали для Волновахи реанімобіль
Волинь

Лучани передали для Волновахи реанімобіль

25 березня 2015, 08:45
0
0
Сподобалось?
0

Як відомо Луцьк підписав меморандум про співпрацю з донецьким містом Волноваха. І ось вчора, на підтримку східних партнерів на підприємстві «СКФ Україна» відбулася передача реанімобіля Волноваській вузловій лікарні. Автомобіль був наданий «SKF GmbH» (Німеччина), а благодійний фонд «Волинь-2014» сприяв в оформлені необхідних документів на цей транспортний засіб.

Участь у заході взяли голова облдержадміністрації Володимир Гунчик, міський голова Микола Романюк, президент «SKF GmbH» (Німеччина) Манфред Нойберт, голова наглядової ради «СКФ Україна» Торстен Нордгрен, керівник юніту виробництва підшипників автомобільного призначення групи SKF Альдо Чедроне, генеральний директор «СКФ Україна» Володимир Цибульський, заступник головного лікаря Волноваської вузлової лікарні Ігор Лісовий, лікар, заступник голови профспілки Волноваської вузлової лікарні Ірина Романченко, представники благодійного фонду «Волинь-2014» Валерій Діброва та Володимир Кривович.

Манфред Нойберт зазначив, що на підприємстві SKF у німецькому місті Швайнфорді є медичний центр для працівників. У ньому був автомобіль швидкої допомоги, і вони вирішили його передати людям, які цього потребують.

Потому президент «SKF GmbH» (Німеччина) передав Ігорю Лісовому та Ірині Романченко ключі від реанімобіля та побажав, щоб він служив довго.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися