У Луцьку оголосили конкурс серед художників на оформлення міських стін
Волинь

У Луцьку оголосили конкурс серед художників на оформлення міських стін

6 квітня 2015, 21:59
0
0
Сподобалось?
0

Усіх бажаючих просять долучитися до конкурсу ескізів на мурали, що будуть створені на стінах у центрі Луцька під час фестивалю «Art Territory: місто творців» 23-24 травня.

У рамках фестивалю «Art Territory: місто творців» у міському просторі Луцька відбуватимуться різнопланові культурно-мистецькі заходи різного характеру, зокрема, на Театральному майдані та вул. Лесі Українки. Детальніше з ідеєю ви можете ознайомитися у презентації за цим посиланням http://prezi.com/0jaysw2qnp0d/?utm_campaign=share&utm_medium=copy.

Фестиваль має на меті представлення сучасного мистецтва, у тому числі і стріт-арту. Луцьку як і кожному місту, яке поважає себе і прагне розвиватися, він неодмінно личитиме. Тому запрошуємо Вас долучитися до створення муралів на стінах Луцька!

У центральній частині міста є три стіни: фрагмент стіни будинку за адресою вул. Лесі Українки, 26; стіна будинку за адресою вул. Лесі Українки, 18; фрагмент стіни навчально-реабілітаційного центру за адресою вул. Лесі Українки, 20.

Надсилати заявки для участі у конкурсі, подавати ескізи та кошториси для виконання Ваших робіт на адресу artterritory@gmail.com до 20 квітня 2015 року.

Переможця обере організаційний комітет фестивалю, враховуючи відповідність ескізу тематиці, загальну естетику роботи, вартість роботи.

Довідкова інформація: (0332) 777905,artterritorylutsk@gmail.com.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися