Діти з Волновахи святкуватимуть Великдень у Луцьку
Волинь

Діти з Волновахи святкуватимуть Великдень у Луцьку

9 квітня 2015, 19:02
0
0
Сподобалось?
0

Учора ввечері до Луцька приїхала група у складі 68-ми дітей та 11-ти дорослих з міста Волноваха Донецької області. Це продовження співпраці у рамках підписаного 25 лютого Меморандуму про співробітництво між Луцьком і Волновахою. Зустрічати гостей на Луцький залізничний вокзал з хлібом та вишитими рушниками прийшли заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, депутати міської ради, педагоги.

Для гостей підготовлена цікава програма перебування, яка дасть можливість ознайомитися з традиціями зустрічі Великодня у нашому краї, історичними надбаннями Волині.

Як повідомляє відділ інформаційної роботи Луцької міської ради, перебуватиме делегація з міста Волноваха у Луцьку до 15 квітня. Діти матимуть можливість поспілкуватися зі своїми однолітками з луцьких шкіл, братимуть участь у тренінгових заняттях, оглянуть Старе місто, Луцький замок, Жидичинський Свято-Миколаївський монастир, музей Лесі Українки у селі Колодяжне. Візьмуть діти й участь у святкових Великодніх заходах.

Також для гостей з Волновахи буде організовано відвідування підприємства ПАТ «Теремно-хліб», «SKY Бар» та СОК «Адреналін-Сіті». Зустрінуться діти й з Митрополитом Луцьким та Волинським Михаїлом і побувають у Свято-Троїцькому кафедральному соборі.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися