На Волині відпочинуть діти вірних Україні міліціонерів з Луганщини
Волинь

На Волині відпочинуть діти вірних Україні міліціонерів з Луганщини

12 серпня 2015, 16:27
0
0
Сподобалось?
0

Волинь прийняла на оздоровлення десятеро дітей учасників АТО та працівників міліції, котрі залишилися вірними присязі та українському народові. П’ятеро школярів комфортно розмістили у «Супутнику», що в Шацькому районі, решта – в оздоровчому таборі Дачного на Ківерцівщині.

На пероні залізничного вокзалу Ковеля хлопчиків та дівчаток зустрічали голова Волинської обласної ради Валентин Вітер, міський голова Олег Кіндер, голова Федерації профспілок Волині Іванна Дубинка-Філозоф.

– На відпочинок у ваш край приїхали діти тих родин, які через збройний конфлікт ще торік у серпні змушені були залишити свої домівки у Щасті, Первомайську, інших населених пунктах, що постійно потрапляють під обстріли сепаратистів, – розповіла начальник сектору кадрів Кремінського райвідділу УМВС в Луганській області Тетяна Копишта, котра супроводжує школярів. – Тепер вони живуть у Лисичанську, Старобільську, Сєвєродонецьку. Оздоровитися влітку в тамтешніх дитячих закладах не можуть, бо більшість їх розташована на території, окупованій сепаратистами, а ті, що на українській, зруйновані.

Загалом, як зазначають у прес-службі Волинської обласної ради, упродовж літа Волинь прийме більш як двісті школярів з Донбасу. У зв’язку з цим на найближчій сесії депутати розглянуть зміни до обласної цільової програми оздоровлення та відпочинку дітей. Передбачається збільшити її фінансовий ресурс.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися