Завтра у Луцьк привезуть тіло померлого в зоні АТО лучанина
Волинь

Завтра у Луцьк привезуть тіло померлого в зоні АТО лучанина

29 листопада 2015, 20:25
0
0
Сподобалось?
0

Днями на Волинь знову прийшла сумна звістка – у зоні антитерористичної операції помер лучанин Віктор Мельничука, 1962 року народження. Він був мобілізований до війська 25 квітня. Проходив службу у 14 окремій механізованій бригаді з Володимира-Волинського.

Як повідомили у групі «Автомайдан України.Луцьк», тіло військового завтра зранку доставлять на Волинь. За сумною традицією, активісти зустрінуть труну на Цуманській розв’язці і проводять до Луцька у Свято-Троїцького кафедрального собору.

Як зазначають у відділі інформаційної роботи Луцької міської ради, об 11:00 у верхньому храмі відбудеться відспівування померлого. О 12:00 на Театральному майдані – громадянська панахида. Поховають Віктора Мельничука на кладовищі села Омельне Ківерцівського району.

На знак скорботи за померлим завтра у Луцьку будуть приспущені державні прапори з чорною стрічкою. Також буде обмежено проведення розважально-концертних заходів на території міста, заборонено звучання розважальної музики на ринках, у закладах торгівлі та ресторанного господарства, в громадському транспорті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися