Волиські школи отримали з Данії меблі, а родини АТОшників і біженців — одяг та взуття
Волинь

Волиські школи отримали з Данії меблі, а родини АТОшників і біженців — одяг та взуття

5 грудня 2015, 13:18
0
0
Сподобалось?
0

Благодійний фонд «Волинь-2014» отримав гуманітарний вантаж з Данії об’ємом понад 13 тонн. Його зібрали представники Українсько-данської волонтерської спілки «Збережи Україну». Серед вантажу: вживані одяг та взуття, меблі, постільна білизна та медичний одяг, шкільне обладнання та багато іншого. 

Волинські благодійники частину отриманого гуманітарного вантажу передали для потреб Волинського обласного госпіталю для інвалідів війни. Представники БФ «Волинь-2014» привезли в медичну установу крісла-туалети, ходулі, табурети для душа, столи та комоди, а також медичний одяг. Гіркополонківська загальноосвітня школа Луцького району отримала шкільні парти та стільці.

Ще частину вантажу, здебільшого одяг та взуття, передано для громади та родин загиблих воїнів учасників АТО села Піддубці Луцького району, а також Луцькій общині кримських татар і представникам громадської організації «Переселенці Криму та Донбасу». Окрім того, майже 500 кілограмів вживаного одягу та взуття передано Волинському центру допомоги учасникам АТО та настоятелю Свято-Покровської церкви УПЦ КП села Маяки отцю Михайлу Бучаку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися