У Луцьку визначатимуть володаря найсильнішого удару
Волинь

У Луцьку визначатимуть володаря найсильнішого удару

27 квітня 2016, 13:02
0
0
Сподобалось?
0

6 травня вперше у нашому місті комітет по фізичній культурі та спорту Луцької міської ради спільно з федерацією ударного спорту України у спортивно-розважальному комплексі «Адреналін Сіті» в арт-кафе «Стоп-Кадр» проведуть відкритий благодійний чемпіонат Луцька із сили удару, присвячений Дню вшанування пам'яті жертв другої світової війни під гаслом «Виміряй свою силу у мирних цілях!».

Зібрані на змаганнях кошти будуть передані Волинській Асоціації ветеранів, членів та інвалідів АТО і волонтерському руху.

В рамках змагань буде визначено спортсменів із найсильнішим ударом у номінаціях: удар рукою (класичним стилем), удар рукою (вільним стилем), удар ногою. Спортсмени будуть здійснювати удари руками та ногами по спеціальному силоміру.

До участі у відкритому благодійному чемпіонаті  Луцька допускаються чоловіки віком від 16 років. Учасники змагатимуться в у вагових категоріях: до 70 кг, до 90 кг, понад 90 кг.

На переможців та призерів чемпіонату чекають нагороди, медалі від організаторів та призи від спонсорів. Участь в чемпіонаті безкоштовна.

Попередня реєстрація учасників здійснюється до 5 травня за тел.: 0734101723. 

Початок змагань – о 19:00 годині.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися