У Луцьку п’яні водії взяли за моду погрожувати патрульним
Волинь

У Луцьку п’яні водії взяли за моду погрожувати патрульним

11 травня 2016, 13:57
0
0
Сподобалось?
0

Попри те, що на дорогах Луцька уже півроку працює патрульна поліція і у разі виявлення покарання за керування авто у нетверезому стані настає практично невідворотно, достатньо багато водіїв не бажають змінюватись і продовжують сідати за кермо після доброї порції спиртного. Більше того, як випливає з повідомлень Управління патрульної поліції Луцька, правопорушники намагаються тиснути на патрульних.

Так днями патрульні отримали виклик на вулицю Конякіна, де зупинився автомобіль, який був в орієнтуванні та, вірогідно, з п’яним водієм. «Мерседес» справді стояв біля одного з барів за вказаною адресою. 


Коли патрульні під’їхали, водій почав рух. За допомогою проблискових маячків та звукового сигналу полісмени зупинили його. Водій поводився агресивно, посвідчення водія при собі не мав. На «підмогу» чоловіку з бару вийшли його знайомі, вони матюкалися, погрожували «копам» звільненнями, зв’язками та запевняли, що всі справи в судах вони виграють.
Врешті, водій погодився пройти освідування на місці, мав 2.68 проміле алкоголю в крові. На нього склали два протоколи за керування в стані сп’яніння та злісну непокору працівнику поліції і постанову за керування без відповідних документів. У ході інциденту патрульні затримали за дрібне хуліганство ще одного учасника конфлікту.

Вчора близько першої ночі патрульні помітили на вулиці Шевченка автомобіль «Тойота Лендкрузер», який стояв посеред дороги. Коли інспектори наблизились, він рушив, патрульні поїхали за ним зупинили.


Водій поводився зухвало, хапав поліцейських за одяг, говорив, що дасть комусь «штуку зелені, і йому все порішають», що в нього є три посвідчення водія, і «всі ці штрафи не мають значення».
Зрештою перевірка на драгері показала 1.59 проміле алкоголю у крові водія.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися