Чоловік з ножем напав на начальника патрульної поліції Луцька
Волинь

Чоловік з ножем напав на начальника патрульної поліції Луцька

23 червня 2016, 12:54
0
0
Сподобалось?
0

Як повідомляють в Управлінні патрульної поліції Луцька, напад відбувся під час виконання начальником підрозділу Олександром Вовченком службових обов’язків. Щоб зупинити зловмисника довелося застосувати травматичну зброю.

За інформацією патрульних, інцидент стався сьогодні близько першої години ночі. Начальник луцьких «копів» Олександр Вовченко зі своїм заступником Дмитром Хмаруком службовим автомобілем об’їжджали місто, щоб перевірити роботу підлеглих.

Увагу працівників патрульної поліції привернула юрба біля одного з готелів на вулиці Набережній (готель «Світязь»). Це були діти, які в супроводі дорослих зібрались біля туристичного автобуса, щоб їхати в подорож. Впевнившись, що все гаразд, начальник із заступником повернулись до свого автомобіля. Раптом двері «Hyundai Sonata» відкрив невідомий чоловік із собакою, схожою на вівчарку, та скомандував Олександру Вовченку вийти з авто. Отримавши відмову, громадянин схопив ножа та кинувся на правоохоронця.
Тієї ж миті Дмитро Хмарук вибіг з автомобіля та попередив, що стрілятиме, якщо нападник не зупиниться. Однак це не подіяло, так само, як і попереджувальний постріл з травматичного пістолета в повітря. Тоді поліцейському довелось двічі вистрелити у чоловіка, перш ніж той кинувся тікати. За кілька метрів Олександр Вовченко наздогнав та затримав невідомого.

На місце події викликали підкріплення та «швидку». Попередньо, нападник отримав легке ушкодження шиї. Його шпиталізували. Лікарі запевнили, що загрози життю немає. Неподалік місця події знайшли ножа.
«За попередньою інформацією, перш ніж напасти на Олександра Вовченка, чоловік встиг сказати туристам, що в автобусі є вибухівка. Вибухотехніки оглянули транспортний засіб. На щастя, жодної загрози не виявили», – зазначають у патрульній поліції Луцька.

Слідство за вказаним фактом проводитиме прокуратура Волині.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися