У Луцьку ветеран АТО зі зброєю прийшов захищати від знесення гараж матері
Волинь

У Луцьку ветеран АТО зі зброєю прийшов захищати від знесення гараж матері

13 липня 2016, 15:35
0
0
Сподобалось?
0

Конфліктом завершилося виконання рішення міської влади про демонтаж гаража на перетині вулиць Мазепи та Куйбишева (кампанія по знесенню незаконних малих архітектурних форм у Луцьку триває не один місяць). Як зазначають у департаменті муніципальної поліції міста, тут залізна конструкція незаконно стояла протягом 13 років. Адже термін дії тимчасового дозволу на розміщення гаража збіг ще у 2003 році. На захист конструкції встала його власниця.

«Штучно втрачала свідомість, кусала поліцейських, показувала непристойні знаки», – так описують поведінку жінки у муніципальній поліції Луцька.

Пізніше на місце з’явився син власниці, який мав при собі рюкзак, у якому був карабін калібру 7,62. Цим чоловіком виявився лучанин Олександр Павшук. Він нещодавно повернувся з АТО, має статус учасника бойових дій.

«Тільки розпакував речі, тішуся сім’єю і тут дзвінок від маминих сусідів – невідомі грабують її гараж та б’ють маму. Я, звичайно, як син взяв зареєстровану зброю, яка знаходилась у спеціальному чохлі (той, в свою чергу, в рюкзаку) і терміново приїхав на місце події. Підійшовши до працівників поліції пред’явив дозвіл на зброю та повідомив, що маю при собі вказану зброю. Зброя була не в спорядженому стані, боєкомплекта не було. Працівники поліції перевірили дозвіл, пересвідчились, що зброя в закритому рюкзаку, попередили мене про негативні наслідки в разі її використання. Своєю чергою, я повідомив, що можу, відповідно до законодавства, застосувати зброю в разі загрози моєму життю та здоров’ю… З головою товаришую і не дозволив би собі стрільбу. Після цього всі сторони конфлікту заспокоїлись і почалась конструктивна бесіда щодо законності знесення гаража… Вивчивши документи та пояснивши мамі необхідність знесення гаража, муніципалам було дане добро на демонтаж», – розповів свою версію подій Олександр Павшук у коментарях під інформацією департаменту муніципальної поліції.

Тим часом керівник луцьких муніципалів звернувся із заявами у правоохоронні органи щодо даного факту. Також, як стверджують у муніципальній поліції Луцька, до справи буде додана відеофіксація погроз працівникам зі сторони лучанина.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися