Лучанка привезла два третіх місця з Міжнародного фестивалю шахів
Волинь

Лучанка привезла два третіх місця з Міжнародного фестивалю шахів

3 серпня 2016, 18:51
0
0
Сподобалось?
0

Представницькі шаховий турнір, присвячений Всесвітньому дню шахів, відбувся нещодавно у Миргороді Полтавської області. На фестиваль шахів приїхали шахісти з 15 регіонів України, а також Португалія, Польщі Словенії, Білорусії, Болгарії та інших країн. Виступила у Миргороді і майстер ФІДЕ з Луцька Олена Васіна.

У турнірі з класичних шахів лучанка змагалася у класі найсильніших «Open A», де між собою грали чоловіки і жінки. У жіночому заліку Олена Васіна посіла третє місце, набравши 5 очок з 9 можливих. Стільки ж набрали перша та друга шахістки, але піднялися вище завдяки додатковим показникам. Також третьою серед жінок Васіна стала у блискавичних шахах. У цьому турнірі наша землячка довгий час лідирувала, але поразка в останньому турі зруйнувала сподівання на загальну перемогу.

У найближчих планах обдарованої луцької шахістки виступ на відкритому кубку Києва, який буде приурочений до Дня Незалежності і проходитиме у столиці з 14 по 21 серпня. А у вересні відбудеться відповідальний старт на турнірі «Львівські надії». У Львові збереться надзвичайно сильна компанія гросмейстерів, а Олена Васіна у разі успішного виступу впритул наблизиться до виконання норми міжнародного майстра.

Спортсменка та її тренери, а також ФСТ «Україна» висловлюють подяку фінансовому директору ТОВ «Кромберг енд Шуберт» Олександру Шаварському за допомогу і підтримку луцьких шахістів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися