Переселенка з Луганська та судимий лучанин на камеру знімали знущання над твариною
Волинь

Переселенка з Луганська та судимий лучанин на камеру знімали знущання над твариною

21 вересня 2016, 11:58
1
0
Сподобалось?
0

У Луцьку стрімко набирає обертів справа щодо жорстокого поводження із тваринами. Лучан сколихнуло відео, яке нещодавно у соцмережі «ВКонтакте» у групі «Я люблю Луцьк» розмістила користувачка під ніком Соломія Яворницька. Дівчина, яку насправді звати Любов Торопіна, та хлопець Юрій Гнатюк катували маленьке кошеня. Його саджали у холодильник, запихали у пральну машину і запускали програми, розмазували на голові фекалії і, зрештою, викинули з балкона. Усе це ретельно фільмували на відео, додаючи «смішні» коментарі.

Пару викрили користувачі соцмережі й звернулися до правоохоронців. Любов Торопіна виявилася переселенкою з Луганська, Юрій Гнатюк – лучанин, нещодавно засуджений умовно за навмисне нанесення тілесних ушкоджень. Обоє навчаються у Волинському коледжі Національного університету харчових технологій.

Профіль Любові Торопіної у соцмережі надзвичайно неоднозначний. Тут багато різного роду про вокативних фотографій. Дівчина є членом патріотичної організації «Іскра», має багато патріотичних фото, водночас розміщувала й знімки з георгіївськими стрічками, символікою колабораціоністів та навіть з бойовиком «ЛНР». Цей контент зацікавив працівників спецслужби, тож пояснення їй довелося давати не лише у поліції, а й у СБУ. Пізніше дівчина на своїй сторінці «ВКонтакте» підкреслила, що визнає свою вину за статтею 299 ККУ («Жорстоке поводження з тваринами»), проте просить не піддавати сумніву її патріотичні погляди. Також Любов Торопіна принесла вибаченням усім, кого образили відзняті нею кадри.

Тим часом активісти цивільного корпусу «Азов» розшукали та доправили у Луцький відділ поліції спільника Торопіної Юрія Гнатюка. Уже у приміщенні між одним з азовців та хлопцем виникла невеличка сутичка. Становище Юрія Гнатюка тепер ще серйозніше, ніж у Любові Торопіної, адже його умовний строк може дуже скоро перетворитися на реальний, також до трьох отриманих раніше років, може додатися ще кілька.

https://www.youtube.com/watch?v=1x7V7W2ylvw


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • вас даже нельзя назвать скотами, придет время, когда вас будут тыкать в ваше же дерьмо и это будет заслуженно. С работы или учебы выгнать с треском с занесением в личное дело как клеймо на всю жизнь отпечатком

    22 вересня 2016, 02:05
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися