Фото Миколи Мартинюка
Волинь

Спортивне шоу у Луцьку: у міні-футбол зіграли велетні «Волиньбаскету» та дівочий футбольний «Легіон»

7 жовтня 2016, 12:11
0
0
Сподобалось?
0

Незвичний товариський матч з міні-футболу відбувся вчора у Луцьку на майданчику СОК «Адреналін». Зустрілися команда баскетбольної суперліги України «Волиньбаскет» та жіноча фут зальна команда першої ліги України «Легіон». Матч відбувався не так заради результату, як заради шоу.

Звичайно ж велетні з «Волиньбаскету» мали фізичну перевагу над своїми тендітними опонентками. Проте вона дещо нівелювалася, адже звиклим до більших форм баскетболістам не так вже й просто було зі своїми габаритами опановувати маленький футзальний м’яч. І ще треба було не забувати про суперниць, щоб ненароком їх не травмувати. Зрештою, основний час матчу завершився внічию – 7:7. При цьому «Волиньбаскет» спочатку втратив перемогу, але на останніх хвилинах «відскочив» і зрівняв рахунок.

Тож доля протистояння вирішилася у серії пенальті. Тут уже перевага була якраз на боці дівчат, які мали більш досвідченого голкіпера. Зрештою, футбольна лотерея таки була за «Легіоном» – 2:1.

Але головний підсумок матчу – це фантастично весела атмосфера. В принципі, цього і домагалися організатори незвичного поєдинку.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися