Наближаються модні вихідні у Луцьку
Волинь

Наближаються модні вихідні у Луцьку

17 листопада 2016, 16:13
0
0
Сподобалось?
0

18-20 листопада у Луцьку відбудеться показ колекцій українських модельєрів у рамках Lutsk Fashion Weekend. Усі покази та вечірка відбуватимуться за адресою проспект Волі, 42 OPERA DANCE CLUB & RESTAURANT. Showroom буде працювати на другому поверсі ТЦ «Grand Волинь»: п’ятниця – 10:00-21:00; субота – 10:00-00:00; неділя – 10:00-21:00.

В рамках офіційної співпраці з Львівським та Одеським тижнями модизакривати та відкривати дні моди будуть саме львівські та одеські дизайнери: Tomashevsky&Stor Ge (Одеса), Kateryna Karol (Львів) та Руслан Хвастов (Одеса) - український модельєр і художник-костюмер для театру і кіно, переможець міжнародних конкурсів модельєрів, учасник «тижня моди» у Туреччині, Іспанії, Німеччині та країнах СНД.

Особливістю цього сезону стане розширення кількості учасників, до яких приєднались не лише дизайнери одягу, а також бутіки міжнародних брендів та ювелірні вироби.

Запрошення на покази  та вечірку замовляйте за номером: 0972739929.
Вартість відвідування одного показу - 50 гривень, одного дня показів (19 або 20 листопада) - 150 гривень. Вартість запрошення на вечірку (у день проведення – 140 гривень). Квитки на вечірку можна придбати у касі ресторану OPERA, в ресторані ДЯДЯ PIZZA та кав’ярні «Львівський Штрудель». Бронювання столиків по телефону 095 036 3777.

19 листопада о 21:00 пройде офіційна вечірка- відкриття LutskFashionWeekend, на якій будуть присутні VIP-гості, дизайнери, моделі та організатори. В якості ведучого запрошено лідера КВН-команди «Два Капітана» – Андрія Колмачевського, який також виступить з сольним STANDUP SHOW.  

Від партнерів вечірки стильні та цінні призи: винний маркет WINETIME, тату салон IGLA, рок-перукарня CHAPTER 1, бутік італійського одягу GOTA, шкіряні аксесуари від LATHER FIGURE, магазин парфумерії та косметики MONAROME, інтим-бутік FOR YOU, майстер ручної роботи IVANKA.

Також на гостей вечірки чекають сміливі, сучасні та відверті покази від інтим-бутіка «FORYOU», магазину італійського одягу «GOTA» та ТМ шкіряних портупей « ANYAKOLIBRI». В цей вечір кожна панянка може спробувати себе в якості моделі, ставши помічником на майстер-класах дизайнерів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися