Хто керуватиме Луцьком і коли відбудуться дострокові вибори
Волинь

Хто керуватиме Луцьком і коли відбудуться дострокові вибори

7 лютого 2017, 13:33
0
1
Сподобалось?
1

Відповідно до законодавства, після смерті Миколи Романюка, виконувачем обов’язків міського голови Луцька автоматично має стати секретар міської ради Юлія Вусенко. Вона керуватиме містом до проведення дострокових виборів, якщо, звичайно депутати міськради не вирішать, переобрати нового секретаря. Такий варіант також цілком імовірний.

Дострокові ж перевибори міського голови має запустити Верховна Рада України, прийнявши відповідну постанову. За законом нардепи мають на це три місяці. На сам виборчий процес буде відведено 60 діб.

Щодо кандидатів політичні сили та зацікавлені групи нині тільки будуть визначатися. Зрозуміло, що основна боротьба розгорнеться між представником «УКРОПу» та групою соратників покійного міського голови, за умови, коли там зможуть домовитися про консолідованого кандидата. Уже напевно можна сказати, що цього разу від «УКРОПу» за мерське крісло навряд чи буде боротися Олександр Товстенюк. Ймовірним кандидатом від цієї сили є юрист з команди голови Волинської обласної ради Ігоря Палиці – Ігор Поліщук.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися