У Ківерцях поховали загиблого офіцера-десантника
Волинь

У Ківерцях поховали загиблого офіцера-десантника

8 лютого 2017, 17:34
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні у Ківерцях поховали капітана 80 аеромобільної бригади Маріса Камінського. Він загинув під Авдіївкою у ніч 3 лютого. Під час обстрілу українських позицій «Градами» одна з ракет влучила у приміщення де мешкали четверо офіцерів. Двоє на той момент відлучилися, а інших двоє, серед яких і Маріс, загинули.

Кілька діб тіло військового не могли доставити додому через напружену ситуацію на фронті. На рідну Волинь Маріса доставили лише 7 лютого. У рідних Ківерцях тіло земляка люди зустрічали, стоячи живим коридором на колінах вздовж дороги. Труну з тілом виставили для прощання у Ківерцівському медичному коледжі, де завучем працює мама Маріса. Сьогодні ж відбулася громадянська панахида. Попрощатися з Камінським приїхали двоє його товаришів-офіцерів з 80 бригади, його колеги та підлеглі, котрі служили з ним раніше. Відспівали воїна у Свято-Покровському соборі Ківерець. Окрім духовенства УПЦ Київського патріархату, яке очолював настоятель храму протоієрей Іоан Семенюк, у панахиді взяли участь військові капелани, а також представники греко-католицької церкви та протестантських церков.

Потому від храму труну з тілом Маріса Камінського містяни пішою ходою провели до виїзду з Ківерець. І знову вулиці перетворилися на живий коридор з дорослих і дітей, які на колінах віддавали останню шану воїну. Поховали воїна на місцевому кладовищі, за військовою традицією – під салют з автоматів.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися