У Луцькому зоопарку чоловік намагався вдарити ногою страуса
Волинь

У Луцькому зоопарку чоловік намагався вдарити ногою страуса

21 травня 2017, 20:45
1
0
Сподобалось?
0

Адмінсстрація Луцького зоопарку все частіше висловлює обурення поведінкою відвідувачів. Вчора працівники якийсь чоловік намагався вдарити ногою страуса. Птах встиг прибрати голову. Символічно, що відбувалося це вчора, коли у Луцьку та у зоопарку безпосередньо відбувалися заходи на честь Дня Європи. Момент «замаху» на страуса випадково зафіксували працівники звіринця, коли знімали відвідувачів.

«Не маючи дієвих адміністративних важелів впливу на гостей із девіантною поведінкою, оголошуємо про старт рубрики з умовною назвою «Герої» в обличчя»… Оголошуємо інформаційну війну невігласам. Ми і надалі чекаємо у гості усіх поціновувачів природи. Але знайте – кожен відвідувач, що відзначиться порушенням норм поведінки на нашій території, буде зафотографований і розміщений тут, на нашій сторінці. Вистачає «геройства» робити дурниці – хай вистачить його і відповісти за вчинок», - йдеться у дописі на офіційній сторінці Луцького зоопарку у «Фейсбуку».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Коментарі

  • 131313
    131313

    Щиро від усієї душі, бажаю цьому згустку біомаси , щоб життя йому по члену вдарило ногою і щоб рідні діти копали ногами по морді як він ту беззахисну тваринку. Моральним уродам недоразвитим не місце в соціумі! Бикота!!

    22 травня 2017, 10:11
    Відповісти

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися