Проповідник з Луцька спричинив смертельну аварію і виїхав закордон
Волинь

Проповідник з Луцька спричинив смертельну аварію і виїхав закордон

30 серпня 2017, 11:35
0
0
Сподобалось?
0

Дорожньо-транспортна пригода сталася 23 серпня близько 20 години на автодорозі Устилуг-Луцьк-Рівне у селі Бронники Рівненського району. За даними рівненської поліції 23-річний уродженець Латвії, громадянин України, зареєстрований у Костопільському районі, керуючи автомобілем «Dodge», рухаючись зі сторони Рівного в напрямку Луцька, у селі Бронники виїхав на смугу зустрічного руху і на значній швидкості в’їхав в автомобіль «ВАЗ 2104». За кермом був 62-річний рівнянин. Унаслідок ДТП водія «Жигулів» госпіталізували у реанімаційне відділення Рівненської обласної клінічної лікарніде у нього діагностували політравму, перелом ребер, правобічний гемоторакс, закриту черепно-мозкову травму, закриті переломи обох ніг і забої.

У автомобілі «Dodge» перебував 24-річний пасажир. За попередньою інформацією громадянин Латвії, який у ДТП не постраждав і від надання медичної допомоги відмовився. Обох чоловіків поліцейські доставили у Центр психічного здоров’я населення для проходження освідчення, за результатами якого обоє чоловіків були тверезі. Під час перебування у медзакладі 23-річному водію нібито стало зле, тож він повідомив правоохоронцям, що звертатиметься за допомогою в одну з лікарень.

У результаті проведених розшукових дій поліцейські з’ясували, що в жоден з медичних закладів Рівного чоловік не звертався і менш ніж за добу, 24 серпня, він перетнув кордон та покинув територію України.

Водночас у «Фейсбуку» створили сторінку «Злочин та покарання», на якій виклали подробиці ДТП від рідних постраждалого чоловіка. Як випливає з публікації керував автомобілем «Dodge» Рувім Новак, який мешкає у Луцьку. Він – відмінник-місіонер школи церкви «Ковчег спасіння». Має право на проживання у кількох країнах.

Рідні поборолися за життя постраждалого рівнянина. На його лікування сім’я витратила понад 45 тисяч гривень. Потерпілого провідав у перший день батько Рувіма Новака, пообіцяв компенсувати витрати і дав 300 доларів. Проте вчора зранку 62-річний водій «Жигулів» Григорій Пархомей помер.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися