Квартира через 33 роки: дві сім’ї лучан отримали довгоочікувані ключі
Волинь

Квартира через 33 роки: дві сім’ї лучан отримали довгоочікувані ключі

4 квітня 2019, 14:42
0
0
Сподобалось?
0

Лучани Надія Петрик та Степан Пирога з родинами стали власниками двокімнатних квартир в ЖК «Luceoria» на проспекті Волі. Про це інформує прес-служба міської ради.

Подружжя педагогів Степана та Надії Пирогів на квартирну чергу в місті стали 4 квітня 1986 року, приїхавши в Луцьк працювати молодими спеціалістами в педінституті імені Лесі Українки.

«Нам обіцяли через три роки дати квартиру, однак чекати довелося тридцять три. Ми вдячні міській раді за те, що в такий нелегкий для країни час, з міського бюджету зуміли викроїти кошти на квартири і, таким чином, подарували нам радість та надію на краще життя», - поділилася емоціями  Надія Пирога.

«Ці сім’ї чекали на власне житло тридцять три та тридцять чотири роки, проживаючи в абсолютно неприйнятних умовах. Одна сім’я мешкала в приміщенні шістнадцяти квадратних метрів, інша – в маленькій кімнатці в гуртожитку. Сьогодні ці  люди отримали великі хороші комфортні квартири в новобудові», - сказав  радник міського голови Ігор Поліщук.

Рішення про надання житла особам, які перебувають на квартирному обліку, було прийнято на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради 20 березня 2019 року.

За інформацією міської ради на квартирній «загальній» черзі перебуває 1629 осіб, вона формувалася ще з 1975 року. У списку позачерговиків перебуває 240 осіб, формувати цей перелік розпочали із 1985 року. Пільговий список був сформований із 1980 року й налічує 756 лучан. У черзі на отримання соціального житла є 68 людей, цей перелік почали формувати з 2008 року.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися