Що відомо про банду «луцького терориста» і його кримінальне минуле
Волинь

Що відомо про банду «луцького терориста» і його кримінальне минуле

22 липня 2020, 16:01
0
0
Сподобалось?
0

Скандальний луцький терорист Максим Кривош, який 21 липня у Луцьку захопив рейсовий автобус із заручниками, мав власну банду із п’яти чоловік, члени якої займалися шахрайством, вимаганням, грабежами, розбійними нападами з використанням камуфляжу, масок та вогнепальної зброї.

Про кримінальне минуле Максима Плохого, про кожного члена його банди, а також про особливо тяжкі злочини, які здійснила його організована злочинна група, пише ІА Волинські новини.

Так, згідно із матеріалами кримінальної справи, заведеної у 2001 році, Кривош Максим Степанович народився 11 червня 1975 року.

Він – уродженець міста Гай Оренбурзької області, РФ. Був прописаний за адресою бульвар Дружби Народів у Луцьку. На момент скоєння злочину фактично проживав на проспекті Відродження. Обіймав посаду директора ПП «Інекс».

Зазначається, що двоє серед членів ОЗГ, організатором якої був Кривош, – волиняни, інші троє – уродженці Львова, Закарпатської та Вінницької областей.

Зокрема, до злочинної банди входили:

Едуард Кревський (Ільку) – 1977 р. н., уродженець села Масово Виноградівського району Закарпатської області. Мешкав у Буянах Луцького району, також тимчасово проживав у Луцьку на вулиці Саперів і Тарасовій.

Віталій Смолій – 1975 р. н., уродженець села Кінашів Тульчинського району Вінниччини. Підкреслюється, що він був прописаний у Луцьку на Бульварі Дружби Народів, однак фактично жив на вулиці Грушевського. Крім того, був судимий за ч. 3 ст. 142 ККУ – отримав 7 років позбавлення волі у ВТК у 1995 році.

Богдан Іванюк – 1977 р. н., лучанин. На момент скоєння злочину був прописаний у Луцьку на проспекті Соборності, але проживав на проспекті Волі. Раніше судимий не був, але проти нього уже було порушено справу за статтею 186 ККУ (грабіж), що перебувала в провадженні слідчого СУ УБОЗ.

Юрій Бугай – 1955 р. н., уродженець села Машів Любомльського району. Працював директором МП «Полцемент». На момент заведення справи в 2001-му мешкав у Луцьку на проспекті Соборності.

Василь Чорненький – 1979 р. н., уродженець і мешканець Львова, був прописаний на вулиці Вигоди у місті.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися