У місті на Волині поліцейські затримали групу наркоторговців
Волинь

У місті на Волині поліцейські затримали групу наркоторговців

6 грудня 2022, 12:50
0
0
Сподобалось?
0

Співробітники сектору кримінальної поліції Ковельського РУП спільно із оперативниками управління боротьби з наркозлочинністю в області  припинили злочинну діяльність двох ковельчан, які займалися незаконним збутом особливо небезпечної психотропної речовини PVP. Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Про це повідомили у пресслужбі поліції Волині.

35-річна ковельчанка та її 27-річний спільник збували психотропну речовину PVP на території Ковеля та Ковельського району. Поліцейські провели сім санкціонованих обшуків за місцем проживання, у гаражі та автомобілі фігурантів, а також їх можливих спільників. Вилучили речовину рослинного походження зеленого кольору зовні схожою на марихуану, пристрої для вживання наркотичних засобів із нашаруваннями білого та біло-синього кольорів, ваги, кредитні картки, мобільні телефони.

Виявлене направили до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення відповідних експертиз.

Слідчі оголосили двом фігурантам про підозру у скоєнні злочинів. Вирішується питання про обрання зловмисникам запобіжного заходу.


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися