До нового навчального року у Луцьку обіцяють добудувати школу №27
Волинь

До нового навчального року у Луцьку обіцяють добудувати школу №27

15 лютого 2018, 20:51
0
0
Сподобалось?
0

Сьогодні представники Луцької міської ради на чолі з виконувачем повноважень міського голови Григорієм Пустовітом та радником міського голови Ігорем Поліщуком спільно з депутатом Волинської обласної ради В’ячеславом Рубльовим проінспектували будівництво школи №27, що у 55-у кварталі.

Роботи нині уже на фінішній прямій. Виконавець – підприємство «Житлобуд-2» - підійшло до виконання робіт відповідально і творчо. Замість звичних однотонних стін на об’єкті використано широку кольорову гамму. Око дітей радуватимуть продумані оригінальні елементи оздоблення інтер’єру. Також у новій школі буде свій сучасний басейн.

Будівництво планують завершити найближчим часом, з тим аби уже 1 вересня навчальний заклад прийняв перших учнів. Ціна питання – 18 мільйонів гривень. Міська рада виділить 10 мільйонів гривень, решту фінансування двома траншами забезпечити обласний бюджет.

Наразі, єдиною проблемою є відсутність спортзалу. Почтаково його проект був грандіозним. Планувалося, що тут постане повноцінний спорткомплекс який зможе навіть приймати професійні змагання. Однак це робило проект значно дорожчим, і від цього поки що відмовилися.  Ігор Поліщук зазначив, що проблему відсутності спортзалу частково допоможе вирішити фонд Ігоря Палиці «Тільки разом». Він виділить кошти міні-стадіон.

 


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися