Колишні волинські беркутівці стали частиною нової міліції Краматорська
Волинь

Колишні волинські беркутівці стали частиною нової міліції Краматорська

11 липня 2014, 20:05
0
0
Сподобалось?
0

25 бійців спеціального підрозділу міліції УМВС України у Волинській області - бійці колишнього «Беркуту» - вдруге вирушили у зону АТО. Цього разу вони відправлені у нещодавно звільнений від терористів Краматорськ Дрнецької області і будуть допомагати віднолювати місцеву міську міліцію. Цю інформацію підтвердив начальник УМВС України у Волинській області Петро Шпига.

Ситуацію навколо міліції Крматорська на своїй сторінці у Фейсбук прокоментував міністр МВС Арсен Аваков.

«Ті, кому я довіряю в міліції Донецької і Луганської області - це ті, хто реально проявив себе у важкій ситуації. Віталій Колупай, у момент захоплення Краматорської міліції, виніс і сховав 7 мішків зброї. Незважаючи на тортури підручних Гіркіна у підвалі будівлі СБУ Слов'янська не видав розташування зброї. Вийшов з полону терористів із зламаними пальцями, ледве живий.

Учора призначив його начальником міського УВС Краматорська. Надав міліції Краматорська додаткові сили з Сум і Волині. Загін вийшов міцний. Починаємо атестацію «старої» міліції. Щось мені підказує, що 80% складу заповнять новачки - випускники внз і офіцери, що прийшли на службу з бойових спецпідрозділів МВС».


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися