На Волині стартував благодійний проект «Фабрика святого Миколая»
Волинь

На Волині стартував благодійний проект «Фабрика святого Миколая»

3 грудня 2018, 09:08
0
0
Сподобалось?
0

 Волинській ДОУНБ імені Олени Пчілки стартував благодійний  проект «Фабрика Святого Миколая»,  девіз якого : «Миколай про тебе не забуде». Мета цієї ініціативи – збір подарунків (солодощів, іграшок, канцелярських товарів, тощо) для дітей із малозабезпечених сімей,  родин воїнів ООС, будинків сімейного типу, хворої малечі в обласних та районних лікарнях. Про це йдеться на сайті бібліотеки.
Багаторічний організатор проекту, голова громадської організації «Сучасна Волинь» Володимир Бут-Гусаїм розповів про програму акції на Волині. Зокрема, до  18 грудня в  бібліотеці збиратимуть речі, а з 15 грудня поїдуть в сиротинці, лікарні,  сім’ї. Протягом цього часу всі охочі та небайдужі можуть приносити сюди солодощі, засоби гігієни, одяг, книжки та іграшки. Після Різдва 2019 року активісти вирушать  на Схід України з подарунками та вітаннями.  2-й рік поспіль волонтери-студенти спеціалізації «Декоративно-ужиткове мистецтво» Волинського коледжу культури і мистецтв імені І.Ф. Стравінського святково розписують вікна головної бібліотеки Волині, де і знаходиться Фабрика Святого Миколая. Там вже стоїть крісло для Святого Миколая, який чекатиме на дітей уже сьогодні,  3 грудня.
Волинські патрульні, традиційно, допоможуть розвезти подарунки дітям, адже, з досвіду попередніх років знають: малеча особливо зворушливо реагує на людей в формі, які приїжджають з іграшками та солодощами, -повідомляють патрульні у Фейсбук.
Подарунки дітям можна приносити на Фабрику Святого Миколая (м.Луцьк, вул.Шопена 11, Бібліотека імені Олени Пчілки, 3-й поверх).
Також можете долучитися фінансово:
ГО "Сучасна Волинь"
ЄДРПОУ: 41677573
р/р: 26002055515865
в ПриватБанк
МФО: 303440
Вказати: на Благодійну акцію "Миколай про тебе не забуде"


Хочете дізнаватися про головні події першими?
Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram та групи у Facebook!

Читайте також

Увага! Коментарі відсутні! Прокоментуйте першим...

Ваш коментар

Ви погоджуєтесь з правилами коментування.
Реєстрація Вхід
Забули пароль?
Реєстрація Вхід
На ваш E-mail буде відправлено лист з інструкцією
Реєстрація Вхід
Зареєструватися